Silikonový olej Silkal 93

Ideální mazivo na ložiska, čepy, elektrické a startovací zařízení, zámky, jízdní kola, lyžařské vázání. Silikonový olej je vodoodpudivý. Olej Coyote Silkal 93 odstraňuje vrzání, ošetřuje gumové lišty, těsnění dveří, hadice chladícího...
Obrázek
92,4 Kč 76,4 Kč bez DPH
Na dotaz
Osobně v prodejně:na dotazPřepravní společností:na dotaz
KódAM 957VýrobceCOYOTE
Ideální mazivo na ložiska, čepy, elektrické a startovací zařízení, zámky, jízdní kola, lyžařské vázání. Silikonový olej je vodoodpudivý. Olej Coyote Silkal 93 *odstraňuje vrzání, ošetřuje* gumové lišty, těsnění dveří, hadice chladícího systému, plasty nárazníků. Dokonalý separátor při lisování a odlévání plastických hmot, pryskyřic a pryžových výrobků. Oproti minerálním olejům neztrácí úžitné vlastnost ani při teplotách pod 0°C a nad 150°C a odolává oxidaci i při vyšších teplotách. Chrání před vlhkostí kožené, chromované, poniklovanéa další materiály. Před zasažením chraňte skla motorových vozidel. Neaplikujte na předměty teplejší než 240°C.
VýrobceCOYOTE
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuzeKe stažení
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies