Chránič těla Bionic Pro Alpinestars černý

Alpinestars Bionic Pro Armored Jacket je chránič úzkého střihu. Chránič je vyroben z vysoce prodyšného polyesteru v kombinaci se stretchem a síťovinou. Na chrániči jsou umístěny panely z Cordura, které zajišťují dlouhou životnost...
Obrázek
Doprava zdarma
Obrázek
Obrázek (259639)
Obrázek (1)
Obrázek (2)
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
Nedostupné
KódM160-39-LPNChránič těla Bionic Pro Alpinestars černýVýrobceALPINESTARS
Alpinestars Bionic Pro Armored Jacket je chránič úzkého střihu. Chránič je vyroben z vysoce prodyšného polyesteru v kombinaci se stretchem a síťovinou. Na chrániči jsou umístěny panely z Cordura, které zajišťují dlouhou životnost chrániče a ochranu proti oděru. V oblasti podpaží a paží jsou výkroje pro maximální odvětrání. Díky těmto výřezům je snížena hmotnost chrániče na minimum. Tato vesta má integrovaný chránič hrudníku a zad, které jsou vyrobeny z robustní polymer pryskyřice. Tento materiál zaručuje optimální pružnost a vynikající úsporu hmotnosti ochranné vesty. Chrániče vesty jsou vstřikované a potažené Cordurou, na chráničích jsou bezpečnostní švy pro stabilitu a trvanlivost.
VýrobceALPINESTARS
ObrázekObrázek
Obrázek (259639)Obrázek (259639)
Obrázek (1)Obrázek (1)
Obrázek (2)Obrázek (2)
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisObrázkyDiskuzeKe stažení
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies