Univerzální pouzdro KUKUXUMUSU Monkey See, nabuk, pull-up, velikost L

Univerzální pouzdro KUKUXUMUSU Monkey See, nabuk, pull-up, velikost L. Pouzdro je navrženo tak, aby bylo vhodné pro nejpoužívanější typy komunikátorů dneška - je ideální například pro Apple iPhone 4/4S a jiné přístroje podobných velikostí.
Obrázek
399 Kč 330 Kč bez DPH
Skladem na prodejně 1 ks
Osobně v prodejně:pondělí 29.4.Přepravní společností:úterý 30.4.
KódKUFM148VýrobceKUKUXUMUSU
Popis produktu: Pro fanoušky netradičního stylu má KUKUXUMUSU připravenu kolekci pouzder s originálním designem. Jsou jemné na dotek, neklouzavé a s jemnou vnitřní textilií, která čistí displej. Zároveň ochrání Váš mobilní telefon před pády, nechtěným politím vodou a dalšími nepříjemnými událostmi. Pouzdro je navrženo tak, aby bylo vhodné pro nejpoužívanější typy komunikátorů dneška - je ideální například pro Apple iPhone 4/4S a jiné přístroje podobných velikostí. Praktičnost zvyšuje pásek pro snadné vytažení telefonu z pouzdra, který zároveň telefon v pouzdře drží. Stylovka pro všechny fanoušky neortodoxního stylu. Vlastnosti: - protiskluzové provedení příjemné na omak - originální stylové provedení v designu KUKUXUMUSU - pásek uvnitř pouzdra zvyšuje komfort vytahování telefonu z pouzdra - rozměr 130x64x10mm Víte, že ... KUKUXUMUSU? Zajímá Vás, kdy a jak tyto originální kresby vlastně vznikly? V roce 1989 ve městě Pamplona na severu Španělska, kde žije téměř 200 tisíc obyvatel. A právě tady tři chlapi jménem Gonzalo, Koldo a Mikel došli k závěru, že nemají na pivo... Co takhle kreslit na trika běžící býky a nějaké ty imaginární bodné rány od rohů těchto silných zvířat? ... napadlo jednoho z nich. Byla to jedinečná šance jak kresby pustit přímo do těchto ulic. Město Palmplona je totiž proslaveno svátkem, při kterém tančící lidé prchají ulicemi mezi rozzuřenými býky. A právě tady začíná zrození a zároveň dlouhý příběh, plný projektů, jedinečných zkušeností a úspěchů těchto tří chlapíků, kteří své kresby skutečně umí prodat... No, však posuďte sami...
VýrobceKUKUXUMUSU
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies