CellularLine Interphone S3 - voděodolný držák/pouzdro na řídítka pro Samsung Galaxy S3 AMZ

Voděodolné pouzdro s držákem na tubulární řídítka INTERPHONE pro Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S2. Pouzdro CellularLine Interphone je určeno do extrémních situací, kde dokonale ochrání přístroj.
Obrázek
Doprava zdarma
Obrázek
Obrázek (1)
Obrázek (2)
Obrázek (3)
Obrázek (4)
1 499 Kč 1 239 Kč bez DPH
Skladem na prodejně 1 ks
Osobně v prodejně:pondělí 22.4.Přepravní společností:úterý 23.4.
KódI/SMGALAXYSIIIVýrobceINTERPHONE
Pouzdro CellularLine Interphone je určeno do extrémních situací, kde dokonale ochrání přístroj. Voděodolné pouzdro v univerzální velikosti je přizpůsobené pro Samsung Galaxy S3, v balení je gumová vložka i pro Samsung Galaxy S2. Vrchní strana vyrobená z elastického průhledného materiálu dokonce chrání displej přístroje před poškozením, či vodou. Speciální úprava zajišťuje pohodlné ovládání přístroje, zároveň je přizpůsobena i pro ovládání dotykového displeje iPhonu. Sada obsahuje šňůrku na krk a držák na motorku (kolo). Ideální společník na outdoorové aktivity, geocaching, sjíždění vody či jízdu na kole a motorce. Vlastnosti pouzdra Interphone: - voděodolné pouzdro se zavíráním na zip - speciální elastická folie na přední straně pro pohodlné ovládání telefonu v pouzdře - pouzdro přizpůsobené pro Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S2 - možnost nošení na krku a uchycení na řídítka - sada obsahuje pouzdro, držák na řídítka (instalace bez nutnosti použití nářadí), šňůrka na krk
VýrobceINTERPHONE
ObrázekObrázek
Obrázek (1)Obrázek (1)
Obrázek (2)Obrázek (2)
Obrázek (3)Obrázek (3)
Obrázek (4)Obrázek (4)
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisObrázkyDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies