Boty na terénní motorku Alpinestars Tech 3 černá/bílá

Sportovní boty na terénní motorku Alpinestars Tech 3. Sportovní boty mají podrážku odolnou vůči mastnotám. Boty jsou opatřeny tvarovaným PU chráničem holeně. Pata a špička bot je zpevněná.
Obrázek
Doprava zdarma
Obrázek
Obrázek (260351)
Vyberte variantu
5 928 Kč 4 899 Kč bez DPH
Skladem na prodejně 1 ks
Osobně v prodejně:ihnedPřepravní společností:zítra
KódM130-48-5VýrobceALPINESTARSZáruka24 měsíců
Popis produktu: Off-Road sportovní boty Alpinestars na motorku - pevná podrážka z gumy odolné proti mastnotám se zvýšeným lemem na špičce a patě - boty s úpravou, která chrání proti vniknutí vody do boty - polyesterová podšívka s vnitřní vyjímatelnou anatomickou vložkou EVA - tvarovaný PU chránič holeně, která odolává nárazům - chránič nártu, polstrovaná vložka na nártu, pro utlumení nárazů od převodovky - panely z elastické žebrované kůže nad patou, pro lepší pohyb - zpevněná pata a špička - vnitřní plastové výztuhy pro zpevnění a ochrany proti nárazu - měkká pěnová výztuž kotníků - zpevněné vnitřní strany boty kůží, chrání proti oděru mezi boty - zapínání suchým zipem s pomocí čtyř nastavitelných přezek z pružného plastu s kovovými zámečky (nárt, nad nártem, lýtko)
VýrobceALPINESTARS
ObrázekObrázek
Obrázek (260351)Obrázek (260351)
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisObrázkyDiskuzeKe stažení
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies