Otevřená helma na motorku LAZER Mambo Le Mans černá s potiskem

Otevřená helma na motorku s grafickým retro potiskem. Helma má polykarbonátovou skořepinu vyztuženou technickým polymerem. Výstelka otevřené helmy je plně odnímatelná a pratelná. Povrch výstelky je vyroben z imitace kůže.
Obrázek (1)
Akce
Doprava zdarma
Obrázek (1)
Obrázek (2)
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
Nedostupné
KódM140-116-XSVýrobceLAZER
Otevřená helma na motorku s grafickým retro potiskem. Skořepina helmy je vyrobená z polykarbonátu, pevnost je zaručena díky vyztužení technickým polymerem. Vnitřní výstelka otevřené helmy na motorku je plně odnímatelná a pratelná. Povrch výstelky otevřené helmy je vyroben z imitace kůže. Jádro otevřené helmy je vyrobeno z dvoukompozitního extrudovaného polystyrenu pro dokonalejší absorpci nárazu. Morfologický systém lícnice a vnitřní výplně dostupné v různých variantách pro přizpůsobení velikosti jako doplňkové příslušenství. Zapínání helmy je řešeno přezkou. Na řemínku je umístěno pryžové táhlo, které zaručuje bezpečné a pohodlné rozepnutí i s nasazenými rukavicemi. Kšilt otevřené helmy je snadno odepínatelný pomocí druků. Kšilt helmy je součástí balení. Na řemínku je umístěný bezpečnostní kroužek, díky kterému lze k otevřené helmě na motorku připnout zámek. Hmotnost přilby je +/- 1200 g , tato hodnota je uvedena u helmy se skořepinou velikosti L.
VýrobceLAZER
Obrázek (1)Obrázek (1)
Obrázek (2)Obrázek (2)
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisObrázkyDiskuzeKe stažení
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies