Otevřená přilba na motorku Blauer PILOT černá/bílá

Kvalitní otevřená helma amerického výrobce Blauer. Helma má skořepinu t nově vyvinutého odolného materiálu. Otevřená helma Blauer je vybavena sluneční clonou. Helma je vybavena zcela odnímatelným polstrováním.
Pilot black white
Doprava zdarma
6 985 Kč 5 773 Kč bez DPH
Skladem na prodejně 1 ks
Osobně v prodejně:ihnedPřepravní společností:pondělí 29.4.
Kód92LU92006/B-XSVýrobceBLAUER
Otevřená helma amerického výrobce Blauer. Společnost Blauer se ve svých počátcích věnovala výrobě oblečení a přileb pro americké hasiče, policisty a záchranné sbory. Tomuto odvětví se věnuje s velkým úspěchem dodnes. Svoji působnost rozšířila i na výrobu kvalitních motocyklových přileb pro veřejnost, jak na území USA tak celé Evropy. Otevřená helma Blauer Pilot má skořepinu vyrobenou z nově vyvinutého materiálu Dyneema-Carbon-Aramidic a epoxidové pryskyřice. Helma je vybavena plně vyjímatelným, pratelným a antibakteriálním polstrováním. Otevřená helma Blauer Pilot je vybavena sluneční clonou, schovanou uvnitř helmy. Hledí je odolné proti poškrábání. Zapínání*otevřené helmy je zajištěno rychloupínací přezkou s mikrometrickou regulací. Hmotnost helmy je 1 000g +/- 50g.
VelikostXS
VýrobceBLAUER
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies