MEGUIARS Gold Class Bug and Tar Remover - odstraňovač hmyzu a asfaltu 473 ml

Čistič Meguiar’s Gold Class Bug & Tar Remover slouží k odstranění skvrn od hmyzu, dehtu a asfaltu z karoserie vozu.
MEGUIARS Gold Class Bug and Tar Remover - odstraňovač hmyzu a asfaltu 473 ml
359 Kč 297 Kč bez DPH
Na dotaz
Osobně v prodejně:na dotazPřepravní společností:na dotaz
KódME G10716VýrobceMEGUIARS

Meguiar’s Gold Class Bug & Tar Remover - čistič dehtu a asfaltu slouží k odstranění skvrn od hmyzu, dehtu a asfaltu z karoserie vozu. Tyto nečistoty jsou vysoce přilnavé a necháte-li je zaschnout na Vašem laku, mohou způsobit jeho leptání, skvrny a nenávratné poškození.

Gold Class Bug & Tar Remover je speciálně navržen tak, aby odstranil tyto mimořádně nebezpečné nečistoty dříve, než poškodí Váš lak. Pro bezpečné a efektivní odstranění kontaminujících látek doporučujeme používat X2010 Meguiar's Supreme Shine Microfiber Towel z mikrovlákna nebo X2040 Meguiar's Soft Buff Terry Towel ze 100% bavlny.

Přípravek nastříkejte na znečištěný povrch. Dbejte na to, abyste nezasáhli místa, která nechcete čistit. Utěrkou z mikrovlákna nebo 100% bavlny krátce a šetrně vetřete do znečištěného laku a nečistot. Nechte působit maximálně 30 sekund a následně stírejte čistou utěrkou z mikrovlákna nebo 100% bavlny. Není vhodný pro celoplošné nanášení (například před vjezdem do myčky). Aplikujte výhradně na chladnou karoserii, s přípravkem nepracujte na přímém slunci!

Přípravek nenechte na povrchu zaschnout! Při zaschnutí může na povrchu zanechat bílé stopy! Po vyčištění doporučujeme karoserii umýt autošamponem a navoskovat. G10716 Meguiar's Bug & Tar Remover odstraňuje z čištěného povrchu vosk!

Prohlédněte si online verzi našeho tištěného katalogu Meguiar's Brilliant Solutions 2016/2017:
Meguiar's katalog 2016/2017

VýrobceMEGUIARS
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies