Motokrosové brýle Scott TYRANT MX WFS černé

Motokrosové brýle Scott TYRANT MX WFS černé. Motokrosové brýle jsou vyvinuty pro bezkonkurenční pohodlí a výkon. Na vnější straně rámečku motokrosových brýlí je SCOTT FIT SYSTEM a nastavitelný chránič nosu.
Obrázek
Doprava zdarma
1 855 Kč 1 533 Kč bez DPH
Na dotaz
Osobně v prodejně:na dotazPřepravní společností:na dotaz
Kód220826-černáVýrobceSCOTT
Brýle Tyrant Works Film System vynikají svým vyhraněným designem a jsou vyvinuty pro bezkonkurenční pohodlí a výkon. Tyrant opatřený Works Film Systémem vyniká v obzvlášť náročných a nepříznivých podmínkách. Na vnější straně rámečku jsou vybaveny Scott Fit Systémem, stejně tak nastavitelným chráničem nosu a po seřízení se přizpůsobí jakémukoliv jezdci. Revolutionary Air Management RAM, zabezpečuje dokonalé proudění vzduchu a zamezuje tak mlžení. Pěna 3.2 je tím nejlepším řešením v široké nabídce brýlí. VLASTNOSTI: Scott Fit System pro optimální přizpůsobení obličeje. RAM Revolutionary Air Management pro aktivní ventilaci. Pěna NoSweat 3.2. Odolná silikonová aplikace na pásku. Nastavitelný chránič nosu. SKLA: Scott TruView, WORKS, jednoduché, zabraňující přilnutí filmu. 100% ochrana proti UV záření. NoFog, ochrana proti mlžení skla. BALENÍ OBSAHUJE: 1 WORKS pásku proti nečistotě. 2 filmy WORKS. 6 WORKS holeshot odhazovaček.
VýrobceSCOTT
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuzeKe stažení
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies