Muc-Off Fabric protect impregnace na textil a kůži

Muc-Off Fabric Protect 400ml je přípravek určený k ochraně všech textilních vláken včetně těch funkčních, kůže a semiše před vodou a dalšími tekutinami jako je olej, červené víno, káva med, marmeláda, kečup, sirup atd. a současně působí jako prevence vzniku skvrn na těchto materiálech.
Obrázek
395 Kč 327 Kč bez DPH
Na dotaz
Osobně v prodejně:na dotazPřepravní společností:na dotaz
Kód676VýrobceMuc-Off
Pokud máte například pocit, že už vám outdoorové vybavení dosloužilo, tak žádný strach! Náš Fabric Protect vrátí rychle a bezpečně textilním vláknům jejich vodě odolnost. Trvanlivý hydrofobní povlak dodá vašemu vybavení přesně tu ochrannou vrstvu, jakou potřebuje. - Skvělá ochrana proti vodě a dalším tekutinám jako je olej, kečup, zmrzlina, sirup atd. - Jedinečná ochrana proti vzniku skvrn na ošetřených materiálech např. od červeného vína atd. Stačí pouze opláchnout. - Vhodný zejména pro ošetření bund, obuvi, zavazadel a dalšího outdoorového, motocykového, pracovního a dalšího vybavení vybavení - Využívá nano technologii, která vytváří neviditelnou bariéru okolo každého vlákna - Bezpečný při použití na všechna textilní vlákna, kůži i semiš - Při přirozeném zaschnutí na vzduchu je bezbarvý -100% hydrofobní odpuzování vody a vlhkosti -Bezpečný při použití na funkční materiály - nemá vliv na pružnost ani prodyšnost
VýrobceMuc-Off
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies