Muc-Off mazací sprej Chain Lube High Performance 50ml

Mazací prostředek ve spreji s aktivní P.T.F.E (polytetrafluoroethylenovou) složkou zajišťující nízkou hodnotu povrchového tření. Je vyvinut tak, aby vydržel i extrémní tlaky, které jsou soustředěny na moderní řetězy.
Obrázek
160 Kč 132 Kč bez DPH
Na dotaz
Osobně v prodejně:na dotazPřepravní společností:na dotaz
Kód977VýrobceMUC-OFF
Muc-Off Chain Lube High Performance 50ml - vhodný pro všechny podmínky - jeho složení mu umožňuje snášet i extrémní tlaky působící na moderní řetězy - ani při vyšších pracovních teplotách řetězu se mazivo nerozpadá - suché složení, které umožňuje vznik čisté, trvanlivé a ochranné vrstvy - eliminace rozstřiku maziva při rotaci řetězu - P.T.F.E. složka vynikajících penetračních kvalit - neuvěřitelná účinnost řetězu bez ulpívání nečistot na jeho povrchu - vhodný i pro řetězy se všemi typy pryžových kroužků - určen k doplnění sady Muc-Off ComPac Traveling Emergency Kit Mazací prostředek ve spreji s aktivní P.T.F.E (polytetrafluoroethylenovou) složkou zajišťující nízkou hodnotu povrchového tření. Je vyvinut tak, aby vydržel i extrémní tlaky, které jsou soustředěny na moderní řetězy. Muc Off Chain Lube High Performance je vysoce všestranný mazací prostředek na řetězy (a nejen na ně) určený do každého počasí a pro každé roční období, který nabízí vynikající penetrační parametry. Muc-Off pokročilé "suché složení" vytváří čistou, trvanlivou ochrannou vrstvu, která zamezuje korozi. Přidaný P.T.F.E. má neuvěřitelně nízké povrchové tření, což zajišťuje také výbornou účinnost řetězu bez toho, aby na něm ulpívaly nečistoty. Aplikace: Mazivo před aplikací nejdříve důkladně protřepeme. Poté, co máme motocykl postavený na stojanu, aplikujeme postupně na každý řetězový článek umytého řetězu tak, že otáčíme jednou rukou plynule zadním kolem. Necháme 3-4 minuty zavadnout a poté přebytky maziva na řetězu utřeme suchým a čistým hadříkem. Dle aktuálních okolních podmínek můžeme cca. za 15 minut po lubrikaci s motocyklem vyrazit na cestu, aniž bychom se museli obávat rozstřiku maziva. Muc Off Chain Lube High Performance se po aplikaci svojí konzistencí blíží pěně, během cca. 3-4 minut však začne tuhnout. V případě, že se na řetězu nachází ještě zbytky maziva (např. nebylo ho možné zcela odstranit při domazání na cestách), dokáže Muc-Off Chain Lube v těchto prvních minutách rozpustit sám sebe a proniknout k řetězovým článkům a tam se s postupujícím časem zapouzdřit. Jeho aplikací nedochází tedy pouze k vrstvení maziva na řetězu, ale skutečně k lubrikaci jeho článků i v případě, že řetěz není ideálně odmaštěn. Tato vlastnost rovněž eliminuje rozstřik maziva při rotaci řetězu.
VýrobceMUC-OFF
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuzeKe stažení
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies