Muc-Off čistič De Greaser 500ml

Muc-Off De Greaser 500ml je speciálně vyvinutý čistící plně biologicky odbouratelný prostředek na vodorozpustné bázi, který díky svým vlastnostem zajišťuje, že je povrch po opláchnutí vodou kompletně čistý.
Obrázek
Obrázek
Obrázek (1)
Obrázek (2)
320 Kč 265 Kč bez DPH
Skladem na prodejně 2 ks
Osobně v prodejně:úterý 2.4.Přepravní společností:středa 3.4.
Kód948VýrobceMUC-OFF
Muc-Off De Greaser je speciálně vyvinutý čistící plně biologicky odbouratelný prostředek na vodorozpustné bázi, který díky svým vlastnostem zajišťuje, že je povrch po opláchnutí vodou kompletně čistý. Muc-Off De Greaser lze bezpečně použit na řadu materiálů, jako jsou kov, plasty, lak nebo i velmi citlivý carbon. Jeho použití se tak neomezuje pouze na čištění motorové, převodové nebo hnací soustavy a v tomto směru ho lze univerzálně použit na odstranění rozstříkaného maziva nebo asfaltu na kapotáži nebo šmouh od otěru pneumatik atd. Ačkoliv si De Greaser poradí se skutečně těžkou špínou včetně speciálně vodě odolných maziv a tuků, doporučujeme ho zejména používat v případě pravidelně prováděné údržby motocyklů nebo jízdních kol. Bezpečně ho lze použít na moderní hnací řetezy se všemi typy kroužků! Aplikace: Aplikace Muc-Off De Greaseru je opět velice snadná a efektivní, stejně jako u dalších produktů značky Muc-Off. Před použitím doporučujeme De Greaser důkladně protřepat a poté nanést na znečištěné části. Nechat několik minut působit a nakonec důkladně opláchnout proudem čisté vody. Řetěz vysušte a utřete čistým hadrem. Zabezpečte, aby se přípravek nedostal na brzdové kotouče!
VýrobceMUC-OFF
ObrázekObrázek
Obrázek (1)Obrázek (1)
Obrázek (2)Obrázek (2)
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisObrázkyDiskuzeKe stažení
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies