Muc-Off čistící pěna Dry Shower 250ml

Muc-Off Dry Shower 250ml je navržen pro všechny aktivní lidi a je jedno zda jste atlet, turista, horolezec, motorkář, dálkový řidič nebo jen dojíždíte na kole do práce, cestujete na dovolenou, nocujete na horskéMuc-Off Dry Shower chatě ....
Obrázek
Obrázek
Obrázek (1)
260 Kč 215 Kč bez DPH
Na dotaz
Osobně v prodejně:na dotazPřepravní společností:na dotaz
Kód359VýrobceMUC-OFF
Muc-Off Dry Shower 250ml je navržen pro všechny aktivní lidi a je jedno zda jste atlet, turista, horolezec, motorkář, dálkový řidič nebo jen dojíždíte na kole do práce, cestujete na dovolenou, nocujete na horskéMuc-Off Dry Shower chatě atd. - antibakteriální účinek - poradí si i se zbytky maziva a špíny - dermatologicky testován - lze ho použít i na citlivou pokožku - pH neutrální - neobsahuje alkohol, formaldehyd ani paraben - účinné čistící látky jsou získány z kokosového ořechu, který Dry Showeru dává i charakteristickou vůni - snadná aplikace - díky pěnové konzistenci minimální spotřeba Muc-Off Dry Shower je čistící tělový přípravek s antibakteriálním účinkem jednoduše určený pro všechny lidi v pohybu a na cestách. Jeho jedinečné složení rozkládá nepříjemný zápach způsobený bakteriemi a mikroorganismy a poskytuje tak dlouhodobou ochranu proti mikrobům a bakteriím, čímž tělo udržuje čisté a svěží až do okamžiku, než se dostanete do vytoužené sprchy. Aplikace: Před použitím doporučujeme důkladně protřepat. Potom již stačí zmáčknout mechanický dávkovač, nanést vzniklou pěnu na ruce a vetřít do pokožky. Takto hygienicky ošetřené místo buď nechá oschnout, nebo vysušit ručníkem nebo hadrem, zejména pokud přípravek uvolnil i viditelnou špínu.
VýrobceMUC-OFF
ObrázekObrázek
Obrázek (1)Obrázek (1)
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisObrázkyDiskuzeKe stažení
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies