Dámské kožené kalhoty na motorku REV´IT! GT černé

Dámské sportovní kožené kalhoty na motorku REV´IT! GT. Dámské kožené kalhoty jsou vyrobeny z měkké hovězí kůže. Střih kalhot je speciálně navržen pro ženy a lichotí dámské postavě.
Obrázek
Akce
Doprava zdarma
Vyberte variantu
4 900 Kč 4 050 Kč bez DPH
Na dotaz
Osobně v prodejně:na dotazPřepravní společností:na dotaz
KódFPL017-1011-L42VýrobceREV´IT!Záruka24 měsíců
Dámské kožené sportovní kalhoty na motorku REV´IT! GT jsou vyrobeny z měkké hovězí kůže v kombinaci s pružným materiálem na zadní části kolen a vnitřní straně. Dámské kalhoty mají střih navržený speciálně pro ženy, aby lichotil každé postavě. Na kolenou jsou odnímatelné certifikované chrániče ProLife, které jsou vysoce nárazuvzdorné. V oblasti boků jsou měkké pěnové vycpávky, které zvyšují bezpečnost. Pěnové vycpávky na bocích jsou vyrobeny ze samotvarující pěnové vložky Temperfoam, která dokonale tlumí náraz v místě dopadu. Na dámských kožených kalhotech jsou použity bezpečnostní švy, které jsou díky použité technologii oděruvzdorné. Velikost dámských kožených kalhot lze upravit pomocí dlouhých pásků na suchý zip, které jsou umístěny v pase. Textilní strečový materiál, který je na vnitřní straně nohavic, zadním ohybu kolen, bocíxh a na přední straně stehen usnadňuje pohyb.
VýrobceREV´IT!
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuzeKe stažení
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies