NANOPROTECH Super Antirain - tekuté stěrače NEW - sada

Ochranný nanopovlak na autoskla Super Nano Antirain byl vyvinut s cílem zlepšit viditelnost při jízdě za špatného počasí, a zároveň chránit před nečistotami.
NANOPROTECH Super Antirain - tekuté stěrače NEW - sada
325 Kč 269 Kč bez DPH
Na dotaz
Osobně v prodejně:na dotazPřepravní společností:na dotaz
KódR 56017

GNP Super Nano Antirain Professional pro všechna autoskla

Antirain sadaDéšť, sníh, námraza, zamlžování, zbytky hmyzu a jiné nečistoty ulpívající sklech automobilu – to vše jsou problémy, se kterými se denně potýká každý aktivní řidič. Super Nano Antirain bojuje se špatnou viditelností, nadměrnou spotřebou kapaliny do ostřikovačů a výrazně usnadňuje odstraňování námrazy ze skel. Přípravek formuje ochrannou hydrofobní vrstvu na povrchu skla, díky které můžete i autosklu propůjčit vlastnosti laku, ošetřeného prémiovými vosky na karoserii. Tato varianta je vhodná pro ošetření čelního skla, zrcátek, bočních i zadních skel, případně plexi štítů u motocyklů a přileb. Balení Professional umožňuje vícenásobné ošetření, případně použití i pro skla autobusů, nákladních vozů, stavebních strojů, apod.




Jak GNP Super Nano Antirain funguje?

Náš produkt využívá nanočástice, které po aplikaci dokonale vyhladí povrch skla a zaplní na něm i ty nejmenší trhliny a póry. Ošetřený povrch skla se tak zarovná a vytvoří se na něm neproniknutelná nanobariéra, která aktivně odpuzuje vodu, výrazně omezuje namrzání a ulpívání nečistot na skle. Ochranná vrstva si zachovává své vlastnosti po dobu 3 měsíců / 10.000 ujetých km na čelním skle a na ostatních i déle. Na rozdíl od ostatních přípravků, využívající nanotechnologii se vyznačuje snadnou a rychlou aplikací, čímž je dosaženo ideálním kompromisem mezi jednoduchostí aplikace a výslednou dlouhotrvající funkcí.


Jak přípravek použít?

Aplikace přípravku Super Nano Antirain je rychlá a nenáročná. Není potřeba žádné zdlouhavé přípravy povrchu, ani čekání na kompletní zformování ochranné vrstvy. K aplikaci nepotřebujete dokonce ani další pomůcky – vše nutné obsahuje balíček sám o sobě. Vždy však aplikujte na umyté a suché sklo.

! Upozornění: nepoužívejte přípravek na sklo, na kterém již je nanesena jiná dlouhotrvající ochranná vrstva, jako je vosk, keramická ochrana, apod !

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies